Катък Загора Милк
Публикуван на:
Последна редакция:
1 от 1
Катъкът е любим на българите продукт. Редовната му консумация понижава нивата на захар и холестерол в кръвта, тонизира и спомага за поддържането на балансирана микрофлора в стомаха. Познат е също и със свойството си да подобрява храносмилането, да влияе благоприятно на имунитета и да възпрепятства образуването на камъни в бъбреците. Освен това катътък помага за намаляване на теглото, тъй като прочиства стомаха от шлаки. В него се съдържат желязо, мед, цинк, калций, фосфор, както и витамини А, В, Е и D.
Катъкът "Загора Милк" се приготвя изцяло от краве мляко, богат е на полезни микроелементи, а невероятният му солено-кисел вкус се харесва на всички любители на този млечен деликатес.