Касапско сирене
Публикуван на:
Последна редакция:
1 от 1
Ако още не сте опитали касапско сирене, сега е моментът да го приготвите! Касапското сирене е много бърза и едновременно с това вкусна разядка, особено подходяща за летния сезон.
✔️ 300 г краве сирене "Загорско"
✔️ 1 глава червен кромид лук
✔️ 1 с. л. червен пипер
✔️ 1-2 с. л. олио "Загора Еко"
✔️ 1 връзка магданоз
Нарежете много наситно лука. Сиренето намачкайте добре и го смесете с лука, червения пипер и олиото. Разбъркайте добре до получаването на хомогенна смес.
Сервирайте, като преди това поръсите с нарязан магданоз.
По желание можете да добавите няколко лъжички заквасена сметана и 1-2 скилидки чесън за по-пикантен вкус.
Да ви е сладко!